AMPELHAUS
Kunst en Design in Oranienbaum

292 pagina's vol kunst, design, sfeer en werk.
Te bestellen via de mail a €15 + €4.50 portokosten

Impressie

Wat, Waar en Hoe?

De eerste druk van het boek: "Ampelhaus, Kunst und Design in Oranienbaum" is aangekomen. Het geeft in 292 pagina's een overzicht van drie jaar Ampelhaus met veel foto's van de werken die tentoongesteld zijn en ook van de sfeer en het leven in en rond het huis. In de uitgebreide tweetalige tekst van Guus Vreeburg staat het hele verhaal van het vinden van het huis tot en met wat de plannen voor de toekomst zijn.
Het boek is te bestellen via de mail (info@orangemann.nl) a €15 ex. portokosten (€4.50 in NL) Of het is gewoon te koop in het Ampelhaus in Oranienbaum.

Stichting Orangemann

Stichting Orangemann stelt zich ten doel om kunst en design onder de aandacht te brengen waarin thema's hergebruik, recycling en transformatie een belangrijke rol spelen.
Grondstoffen worden steeds schaarser en zijn vaak eindig. Er zijn veel hedendaagse designers en kunstenaars die vanuit dit besef werk maken en hiervoor oplossingen zoeken. Ondanks de gezamelijke thematiek valt juist de grote verscheidenheid aan producten en kunstwerken op. Stichting Orangemann wil een platform bieden om deze verscheidenheid aan werk middels tentoonstellingen te tonen.